NESREĆA KOD VRČINA: Uhapšen vozač koji je usmrtio migranta na auto-putu

Izvor: Kurir, 29.Mar.2016, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NESREĆA KOD VRČINA: Uhapšen vozač koji je usmrtio migranta na auto-putu

Brzom i efikasnom akcijom, pripadnici pripadnici beogradske policije su otkrili i uhapsili vozača Z.S. (51) osumnjičenog da je sinoć, oko 23 časa, izazvao nesreću u kojoj je nastradao pešak migrant poreklom iz Avganistana.

Do nesreće je došlo na auto-putu kod Vrčina, kada je automobil „golf 4“, kojim je upravljao Z. S. udario pešaka.

Z. S. je saslušan zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << nezgodi.

Podsetimo, migrant iz Avganistana (23) poginuo je jutros kada ga je automobil udario na autoputu Beograd–Niš kod Vrčina. Automobil je udario Avganistanca dok je s grupom ljudi prelazio autoput.

Uviđaj je obavila saobraćajna policija u prisustvu dežurnog tužioca. Migranti koji su bili očevici tragedije kažu da su u Srbiju ušli iz Bugarske i da su dva dana neprekidno pešačili krećući se ka Beogradu.

(EPK/Foto Printscreen)

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Uhapšen vozač koji je automobilom usmrtio pešaka

Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Mar.2016

Brzom i efikasnom akcijom, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu identifikovali su i uhapsili vozača, osumnjičenog da je sinoć, oko 23 sata, izazvao nesreću u kojoj je nastradao pešak, saopštio je MUP...Do nesreće je došlo na auto-putu kod Vrčina, kada je automobil "golf 4",...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.