Izvor: Blic, 28.Dec.2019, 09:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"NEDOSTAJAĆE NAM NJEN OSMEH" Kolege devojke koju je bivši dečko nasmrt izbo u Novom Sadu u šoku

Dušanka Jocović (25) koju je bivši momak Dejan Dabović (28) zverski ubio ispred zgrade u kojoj je živela u Ulici Alekse Šantića u Novom Sadu radila je, kako saznaje "Blic", u gradskoj Upravi za sport i omladinu, a njene kolege za nju imaju samo reči hvale.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Volela je Novi Sad, tu je završila fakultet, zaposlila se, u njemu je videla svoju budućnost, a onda je iskrvarila na pločniku: Dušankine (25) snove nožem je prekinuo bivši dečko zbog ljubomore!

Izvor: Večernje novosti, 28.Dec.2019

Nastavljena istraga o ubistvu Novljanke Dušanke Jocović (25) u novosadskom naselju Grbavica. Osumnjičeni Dejan D. pre nekoliko dana došao u Novi Sad, navodno hteo da se pomire STANARI Ulice Alekse Šantića u novosadskom naselju Grbavica i saigrači iz Odbojkaškog kluba Star...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.