NBS: Referentna kamatna stopa smanjena na 1,5 odsto

Izvor: Danas, 09.Apr.2020, 12:37

NBS: Referentna kamatna stopa smanjena na 1,5 odsto

 Izvršni odbor Narodne banke Srbije (NBS) odlučio je danas da dodatno snizi referentnu kamatnu stopu, sa 1,75 odsto na 1,5 odsto, kako bi umanjio negativne efekte COVID-19 na privrednu aktivnost i istovremeno obezbedio održavanje inflacije u granicama cilja u srednjem roku, saopštila je NBS.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NBS smanjila referentnu kamatnu stopu na na 1,5%

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Apr.2020

Izvršni odbor Narodne banke Srbije odlučio je na današnjoj sednici da dodatno snizi referentnu kamatnu stopu na nivo od 1,5 odsto, kako bi umanjio negativne efekte virusa korona (Covid-19) na privrednu aktivnost i istovremeno obezbedio održavanje inflacije u granicama cilja u srednjem roku...Odluku...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.