Muž ubio ženu na ulici u centru Kaknja

Izvor: Blic, 23.Apr.2013, 19:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muž ubio ženu na ulici u centru Kaknja

Jedan muškarac ubio je danas svoju suprugu naočigled brojnih građana u centru malog gradića Kakanj, u centralnoj Bosni, saopštila je policija Zeničko-dobojskog kantona.

Prema nezvaničnim informacijama, Amel Marušić svojoj ženi Nasihi Marušić naneo je smrtonosne povrede nešto pre 11 časova na pola puta između kružnog toka i Motela "Tiron", u centru Kaknja, koji se nalazi u Federaciji BiH.

Kako je preneo sarajevski dnevnik "Dnevni avaz" pozivajući se na >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << izjave očevidaca, Marušić je prvo suprugu udario automobilom, a zatim je nekoliko puta ubo nožem.

Marušići su u bračnoj zajednici oko šest godina živeli u mestu Dumanac i imaju petogodišnje dete, a poslednjih mesec dana, prema saznanjima do kojih je došao "Dnevni avaz", nisu živeli zajedno.

Nakon što je počinio ubistvo, Amel se prijavio policiji, koja je više dojava o ovoj tragičnoj smrti dobila i od očevidaca.

Policija je saopštila da motivi ubistva još nisu poznati.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.