Muškarac povređen u Studentskom parku, troje privedenih

Izvor: RTS, 02.Feb.2020, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muškarac povređen u Studentskom parku, troje privedenih

U Studentskom parku noćas oko 02.15 sati zatečeno je muško lice u stanju teške alkoholisanosti bez svesti, starosti oko 40 godina, sa povredom na glavi, rečeno je Tanjugu u MUP-u.
Njemu su u Urgentnom centru konstatovane lake telesne povrede i policija utvrđuje na koji je način zadobio povrede. Shodno povredi, lekari, kako se saznaje, sumnjaju da je osoba povređena prilikom pada.
Reč je o alžirskom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << državljaninu.
Na licu mesta, takođe, nije pronađena lopata, kako su to javili pojedini mediji.
Trojica mladića F. Đ. (1997), B. S. (1999) i Z. G. (1979) koja su u Studentskom parku po dolasku ekipe Hitne pomoći vređala su medicinsko osoblje i udarala rukama po vozilu Hitne privredena su i zadržani do istrežnjenja u policijskoj stanici, naveo je MUP.
Po isteku zadržavanja, protiv njih će biti podnete prijave zbog narušavanja javnog reda i mira.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Burna noć u Beogradu: Privedena trojica pijanih mladića zbog napada na Hitnu pomoć; Migranti pokušali da otmu novčanik prolazniku

Izvor: Večernje novosti, 02.Feb.2020

Ekipe Hitne pomoći i beogradske policije imali su tokom prethodne noći pune ruke posla U Studentskom parku sinoć oko 02,15 sati zatečeno je muško lice u stanju teške alkoholisanosti bez svesti, starosti oko 40 godina, sa povredom na glavi. Reč je o alžirskom državljaninu....

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.