Izvor: S media, 18.Nov.2012, 22:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Monstruozno: Mladić pokušao da siluje sedmogodišnju devojčicu!

Knjaževačka policija uhapsila je i podnela krivičnu prijavu protiv N. Z. (26) iz sela Vine kod Knjaževca zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljene polne radnje nad sedmogodišnjom devojčicom S. J. iz tog sela. Kako “Blic” saznaje, N. Z, koji je i ranije bio osumnjičen za napad na druge devojčice, na saslušanju u policiji priznao je napastvovanje.

Sve se dogodilo usred bela dana dok se devojčica S. J. vraćala iz prodavnice.

O celom događaju >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << nevoljno, još uvek unezvereno, govori otac devojčice.

"Poslao sam ćerku u prodavnicu. Ali vreme je odmicalo, a ona se nije vraćala. Zabrinuo sam se. Taman sam se obukao da krenem da je tražim, kada je ćerka utrčala u kuću uplakana i izbezumljena. Jedva je kroz plač uspela da kaže: Komšija je hteo da me siluje."

Dete je, kada se malo smirilo, ispričalo da ju je N. Z. presreo na izlazu iz prodavnice i odvukao među ruinirane zidove nekadašnjeg vrtića.

"Vrištala sam što sam jače mogla, znam i da sam plakala, da sam se otimala. Njega ništa nije interesovao, nastavio je da me steže", ispričala je devojčica roditeljima.

Mladić N. Z. je svukao gornji deo trenerke sedmogodišnjoj devojčici. Skinuo je svoje pantalone i svoj polni organ stavio na devojčicin obnažen stomak. Pokušao je i da joj svuče donji deo trenerke. U tom trenutku maloletnica se izmigoljila i pobegla. Kao bez daha jurila je po mračnim seoskim sokacima da što dalje pobegne od napasnika.

Otac je odmah pozvao policiju, koja je ubrzo uhapsila i napasdnika. U međuvremenu majka je odvela S. J. kod doktora i ustanovljeno je da devojčica, osim modrica i oguljotina, nema drugih povreda.

(Blic, Foto: guliver/thinkstock)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.