Izvor: Blic, 13.Nov.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

'Molotovljevim koktelom' ubili vlasnika diskoteke

'Molotovljevim koktelom' ubili vlasnika diskoteke

PIROT - Zbog ubistva Dejana Ilića (34), vlasnika diskoteke 'Baj Itali', Okružni sud u Pirotu izrekao je kaznu četvorici umešanoj zločin.

Dragan Đorđević (21) osuđen je na devet godina zatvora, Filip Stefanović (20) na sedam, a Nikola Stefanović (18) na pet godina. Istom presudom Srđanu Aleksiću je kao podstrekaču izrečeno devet i po godina zatvora.

Sud je utvrdio da su Đorđević, Filip >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Stefanović i Nikola Stefanović 15. oktobra prošle godine u naselju Sarlah 'Molotovljevim koktelima' ubili Ilića. Ubistvu je prethodila rasprava jer Ilić nije hteo da ih pusti da uđu u njegovu diskoteku 'Baj Itali'. Oni su od Srđana Aleksića doznali gde Ilić stanuje i napravili mu sačekušu ispred zgrade. Kada je Ilić oko četiri sata ujutru prošao svojim automobilom marke 'opel korsa', osuđeni su bacili četiri 'Molotovljeva koktela', od kojih je jedan probio staklo i upao u vozilo. Kola su se zapalila, a Ilić je izgoreo.

Do pravosnažnosti presude Dragan Đorđević, Filip i Nikola Stefanović će ostati u pritvoru. Srđanu Aleksiću, koji je bio na slobodi, sud je juče odredio pritvor.

Z.P.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.