Mlinar ubijen iz krateža, potera za napadačem!

Izvor: Press, 11.Jul.2010, 23:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mlinar ubijen iz krateža, potera za napadačem!

Zlatibor Petrović (25), mlinar iz Vršca, ubijen je juče ujutru ispred zgrade u kojoj je radio! Policija traga za napadačem koji je Petrovića najpre pozvao na mobilni telefon, a potom ga ubio iz krateža! Zlatibor Petrović je bio zaposlen u „Žitobanatu" i radio je treću smenu kada je ubijen. Kako Press saznaje od izvora bliskog istrazi, on je oko pet sati dobio poziv na mobilni telefon, nakon čega je izašao ispred zgrade u ulici Drugi oktobar >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << u Vršcu.- Pretpostavlja se da je ubica pozvao Petrovića da izađe napolje. Čim je on izašao, pucao je u njega. Drugi radnici su čuli pucanj i odmah istrčali da vide šta se desilo. Oni su pronašli mrtvog kolegu, koji je ležao u lokvi krvi - kaže Pressov sagovornik iz istrage i dodaje:
- Ubica je u žrtvu verovatno pucao iz skraćene puške tzv. krateža. Petrović je na mestu ostao mrtav od teških povreda. Policija je obavila uviđaj na mestu događaja i traga za ubicom Zlatibora Petrovića.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hitac u grudi iz zasede

Izvor: Blic, 12.Jul.2010, 01:05

Vršac - Nepoznati počinioci juče oko 5 časova ubili su Zlatibora Petrovića (25) iz Vršca ispred mlina gde je bio zaposlen, pucavši mu u grudi iz vatrenog oružja. ..Hitna pomoć je odmah stigla, ali mladom Vrščaninu nije bilo spasa. Motiv ovog zločina još nije utvrđen. Istraga je u toku,...

Nastavak na Blic...

Ubijen radnik u trećoj smeni

Izvor: Vesti-online.com, 12.Jul.2010

Zlatibor Petrović (25) ubijen je u nedelju ujutru oko pet časova, ispred vršačkog mlina, gde je radio u trećoj smeni, saznaju beogradski mediji...Još nepoznati počinioci, koji su od portira tražili da pozove Petrovića da izađe, sakrili su se iza zida i ispalili smrtonosni hitac iz vatrenog...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.