Mladići oštetili tri nadgrobna spomenika u Vrbasu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Maj.2018, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladići oštetili tri nadgrobna spomenika u Vrbasu

Policija u Novom Sadu rasvetlila je pet krivičnih dela za koja se sumnjiče petorica mladića iz Vrbasa, koji su oštetili i tri nadgrobna spomenika.

Oni se sumnjiče za krivična dela povrede groba, ugrožavanja saobraćaja opasnom radnjom i opasnim sredstvom i tri krađe, saopštila je Policijska uprava u Novom Sadu.

Sumnja se da su devetnaestogodišnjak, dvadesetogodišnjak i trojica maloletnika oštetili tri nadgrobna spomenika na Vrbaškom groblju, te da su piramide, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << mermerne vaze i svećnjake bacili na kolovoz i tako blokirali put na dve lokacije.

Njih petorica terete se i za kradu ukupno tri akumulatora iz kamiona i traktora, kao i za krađu motorne kosačice, testere i drugog alata iz šupe jednog Vrbašanina.

Operativnim radom, vrbaška policija rasvetlila je ova krivična dela i pronašla osumnjičene protiv kojih će biti podneta krivična prijava.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.