Mladić ubijen na niškoj Tvrđavi

Izvor: Blic, 26.Avg.2011, 12:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladić ubijen na niškoj Tvrđavi

NIšlija Dragan D. (26), radnik obezbeđenja u kafeu "Reka", ubijen je jutros oko 4.15 časova u bašti kafića „Klinika“ u niškoj Tvrđavi, gde je sa društvom svratio posle završenog posla.

Ubistvo je počinila za sada nepoznata osoba za kojom traga policija.

Kako saznaje "Blic", ubistvu je prethodila svađa Dragana D. i ubice.

Nezvanično saznajemo i da je policija pronašla nož, ali se čekaju rezultati dodatnih analiza kako bi se znalo da li je njime počinjen zločin.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ubistvo u kafiću u niškoj Tvrđavi

Izvor: Medijski istraživački centar, 26.Avg.2011

Rano jutros u kafiću 'Klinika' u niškoj Tvrđavi ubijen je D.D. (26) iz Niša, saopštila je niška policija.. Ubistvo se dogodilo jutros u 4.15 sati, a počinilac je još uvek nepoznat.. Policija nije saopštila više detalja, osim da je u toku 'intenzivan rad na pronalaženju lica i utvrđivanju...

Nastavak na Medijski istraživački centar...

Ubijeni radio u obezbeđenju kafića Reka

Izvor: Medijski istraživački centar, 26.Avg.2011

Nišlija koji je noćas ubijen u kafiću 'Klinika' u niškoj Tvrđavi je Dragan. D. radnik obezbeđenja kafića 'Reka', objavio je beogradski dnevnik Blic.. Dragan D. (26) ubijen je jutros oko 4.15 časova u bašti kafića „Klinika“ u niškoj Tvrđavi, gde je sa društvom svratio posle završenog...

Nastavak na Medijski istraživački centar...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.