Mladić teško povređen na izlazu iz Novog Sada

Izvor: BKTV News, 22.Apr.2017, 14:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladić teško povređen na izlazu iz Novog Sada

Jedan mladić teško je povređen u udesu koji se dogodio na Sentandrejskom putu, na izlazu iz Novog Sada.

Do udesa je došlo sinoć, oko 21.30 časova, a mladić je bio na motociklu sa prikolicom.

"Mlađi muškarac zadobio je teške povrede i u besvesnom stanju prevezen je na reanimaciju Urgentnog centra", kaže za 021 doktorka Mirjana Bursać iz Hitne pomoći.

Vatreni obračun u Nišu! Muškarac izrešetan dok je izlazio iz automobila, hitno prevezen u >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << bolnicu!

Petogodišnja devojčica povređena je u saobraćajnoj nezgodi koja se jutros, oko 7.20h, dogodila na Telepu. Udes se dogodio na uglu Ulice Petefi Šandora i Šarplaninske, a dr Bursać navodi da je devojčica zadobila lakšu povredu glave. Nakon zbrinjavanja, prevezena je u Dečiju bolnicu.

Oko 9.40h, u Ulici Novosadskog sajma povređen je biciklista. Čovek star 74 godine zadobio je povredu glave, grudnog koša i ramena i prevezen je u Urgentni centar.

Strašna nesreća kod Aleksinca! Napon ubio majku i sina, a struja im je isključena zbog duga!

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.