Jedna osoba izgubila život od udara struje

Izvor: Blic, 30.Nov.2011, 08:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedna osoba izgubila život od udara struje

BEOGRAD - Hitna pomoć je noćas na području Beograda obavila 130 intervencija od kojih 16 na javnom mestu, a u tom periodu jedna osoba je poginula od udara struje, jedna je povređena prilikom pada sa visine, a jedna je ozleđena u tuči, izjavio je Tanjugu saradnik za komunikacije sa medijima te zdravstvene službe Mirko Lutovac.

U Ulici Kapetana Miloja Žunjića u Mirijevu oko 22.20 časova muškarca starosti oko 26 godina udarila je struja i uprkos reanimaciji koja je obavljena >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na licu mestu, preminuo je, rekao je Lutovac.

U Bulevaru Arsenija Čarnojevića skoro u isto vreme muškarac starosti oko 64 godine je skočio sa trećeg sprata, kazao je Lutovac.

On je zadobio otvorene prelome obe butne kosti i obe podlaktice, posekotinu na nosu i kontuziju glave i posle zbrinjavanja na licu mesta prevezen je na odeljenje za reanimaciju, istakao je Lutovac.

Oko 3.30 časova u Ulici Juriji Gagarina u tuči je povređena jedna osoba koja je sa povredama glave posle zbrinjavanja na licu mesta prevezena u Urgentni centar, naveo je Lutovac.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mladić poginuo od strujnog udara

Izvor: B92, 30.Nov.2011

Beograd -- Mladić star 26 godina poginuo je od strujnog udara u stanu u beogradskom naselju Mirijevo...Kako je navela portparolka Hitne pomoći Nada Macura, do nesreće je došlo nakon 22 sata, a ekipa Hitne pomoći je, nakon pedesetominutne reanimacije, konstatovala smrt...Prema njenim rečima, Hitna...

Nastavak na B92...

Beograd: Udari struje, skakanje sa sprata...

Izvor: Mondo, 30.Nov.2011

U 130 intervencija Hitne pomoći sinoć u Beogradu, nekoliko je bilo u vezi sa teškim povredama a jedna osoba je poginula od udara struje.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.