Mladić poginuo kod Pančeva

Izvor: Radio 021, 05.Jun.2015, 16:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladić poginuo kod Pančeva

Jedna osoba je poginula, a dve su teško povređene u saobraćajnoj nesreći koja dogodila na putu Pančevo-Vršac, u blizini Banatskog Novog Sela, javio je Pančevac.

Nesreća se dogodila kada se mladić iz Banatskog Novog Sela koji je upravljao automobilom marke "pežo 206", obilazeći kolonu vozila, direktno sudario sa automobilom "reno talija" rumunskih registarskih oznaka koje mu je dolazilo u susret.

Vozač "pežoa" je, pokušavajući da obiđe kolonu, zakačio >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << "fijat punto" koji se nalazio u njoj, a potom se odbio i sudario s "renoom", izjavili su svedoci.

"Udar je bio toliko silovit da je vozač 'renoa', starije životne dobi, preminuo na licu mesta, dok je žena koja je bila suvozač hitno prevezena u pančevačku Opštu bolnicu s teškim povredama. Ona je trenutno u operacionoj sali i najverovatnije nije životno ugrožena. Vozač 'pežoa' pretrpeo je izuzetno teške povrede i lekari se bore za njegov život", izjavio je listu načelnik pančevačke Hitne pomoći Miroslav Tepšić.

Dodao je da sudar bio toliko snažan da je vatrogascima trebalo 40 minuta da iz smrskanog 'pežoa' izvuku mladića. Policija obavlja uviđaj, a saobraćaj se na toj deonici međunarodnog puta ka Vršcu odvija otežano jednom kolovoznom trakom.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

U sudaru poginula jedna osoba, dve teško povređene

Izvor: NoviMagazin.rs, 05.Jun.2015

Jedna osoba je poginula, dok su dve teško povređene u sudaru tri automobila na putu od Pančeva ka Vršcu...Portparol pančevačke polcije Jovica Antonić rekao je Tanjugu da je do sudara došlo oko 10.30 i da je na licu mesta bio nadležni tužilac...On je naveo da su u saobraćjnojh nesreći učestvala...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.