Izvor: Blic, 11.Mar.2016, 00:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladić iz Srbije nestao u Italiji

Nemanja Milošević iz Petrovca na Mlavi nestao je u utorak 8. marta u Vićenci, a njegova porodica moli za pomoć sve koji znaju bilo koji detalj o tome gde je i sa kim je viđen poslednji put da im odmah jave.

#Chiampo Nemanja Milosevic, 25 anni, scomparso dall'8 marzo: il video appello della sorella https://t.co/goqVMwcKzy pic.twitter.com/90KV1Coycn

Policija je danas oko 16 časova pronašla Nemanjin ranac u mestu Badia Calavena na planini Veronese. Policija trenutno >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << detaljno pretražuje tu zonu gde je nađen ranac. Njegov auto još nije pronađen.

Nemanja je poslednji put viđen u mestu Montecchio Maggiore (Vićenca) kada je posle završenog posla krenuo kući, ali mu se od tada gubi svaki trag, prenosi lokalni portal "tpknews".

Porodica je preko društvenih mreža i novina apelovala na sve koji išta znaju o kretanju Nemanje poslednjih dana da se jave. Milošević je vozio "folkswagen bora" registarske tablice CD248GL.

Porodica moli naše građane koji žive u Italiji ako su videli Nemanju da se jave na mejl – info@tpknews.com ili porukom na FB – stranici TPK NEWS.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Mladić iz Srbije nestao u Italiji

Izvor: Radio 021, 11.Mar.2016

Nemanja Milošević iz Petrovca na Mlavi nestao je u utorak, 8. marta, u Vićenci, a njegova porodica moli za pomoć sve koji znaju bilo koji detalj o tome gde je i sa kim je viđen poslednji put da im odmah jave...Policija je juče oko 16 časova pronašla Nemanjin ranac u mestu Badia Calavena na planini...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.