Mladenovčanin presretao žene po Nikšiću

Izvor: Kurir, 29.Maj.2012, 18:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladenovčanin presretao žene po Nikšiću

Crnogorska policija navela da je J. J. (24) 24. maja, u večernjim satima, sa leđa prišao J. M. u Ulici Alekse Backovića u Nikšiću, i iz ruku joj istrgao novčanik...

PODGORICA - Državljanin Srbije J. J. (24) iz Mladenovca uhapšen je u Nikšiću, zbog sumnje da je počinio krivično delo razbojništvo i krađa, saopštila je danas crnogorska policija.

Uprava policije je navela da je J. J. 24. maja, u večernjim satima, sa leđa prišao J. M. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << u Ulici Alekse Backovića u Nikšiću, i iz ruku joj istrgao novčanik u kojem se nalazilo 45 evra i mobilni telefon. J.J. je, nakon hapšenja, uz krivičnu prijavu predat osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću, na dalju nadležnost, saopštila je crnogorska policija.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.