Mitraljez držao u šupi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Jul.2008, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mitraljez držao u šupi

KIKINDA - Prilikom pretresa kuće Nedeljka B. iz Banatske Topole kod Kikinde policija je otkrila i zaplenila veću količinu municije i vatrenog oružja.

U pomoćnim prostorijama porodične kuće Nedeljka B. pronađeni su i zaplenjeni mitraljez, automatska puška, dve ručne bombe, jedan pištolj i ogromna količina municije-izjavio je načelnik Odeljenja policijske uprave Kikinda, Radovan Kecman, na današnjoj konferenciji za štampu.

Nedeljko B. je zadržan u pritvoru i priveden istražnom sudiji Opštinskog suda u Kikindi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Oružje sa ratišta čuvao u šupi

Izvor: Mondo, 24.Jul.2008

Kikindska policija podnela je krivičnu prijavu protiv Nedeljka B. (60) iz Banatske Topole, zbog držanja veće količine oružja i municije, saopštio je načelnik PU Kikinda Radovan Kecman.

Nastavak na Mondo...

Rambo iz našeg sokaka

Izvor: Glas javnosti, 25.Jul.2008, 08:37

KIKINDA - U pomoćnim prostorijama porodične kuće Nedeljka Bogunovića (60) iz Banatske Topole kod Kikinde policija je u utorak, 22. jula, pronašla pravi arsenal oružja, municije i ručnih bombi, koje je oduzeto, a protiv Bogunovića je podneta krivična prijava koja ga tereti da je izvršio krivično...

Nastavak na Glas javnosti...

Mitraljez i bombe krio u kokošinjcu

Izvor: Blic, 25.Jul.2008

KIKINDA - Mitraljez, automatska puška, pištolj, ručne bombe, topovski udari, meci - samo su deo arsenala oružja koje je kikindska policija pronašla u pomoćnim prostorijama kuće Nedeljka B. (60) u Banatskoj Topoli kod Kikinde.....Puške drže u zamrzivačima..Nedeljko B. nije jedini koji je u kući...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.