Izvor: Blic, 29.Nov.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Misteriozno ubistvo u kragujevačkom naselju

Misteriozno ubistvo u kragujevačkom naselju

KRAGUJEVAC - Hicem u glavu preksinoć je, u kući svoje sestre u naselju Erdeč, ubijena Razumenka Minić (49) iz sela Grkaj kod Leposavića. Kraj njenog tela zatečen je i teško ranjeni Simijon Ignjatović (78) iz istog mesta, bez svesti i sa ustrelnom ranom na temenu glave.

Na podu kuhinje u kojoj se dogodio zločin policija je pronašla automatski pištolj 'škorpion' iz koga su najverovatnije i ispaljeni hici. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

Kako je izjavio istražni sudija Okružnog suda Slobodan Svilkić, koji je obavio uviđaj, u prostoriji je ispaljeno više od dva metka. Tragovi krvi ukazuju na to da se Ignjatović nakon ranjavanja kretao pre nego što je ničice pao na Razumenku.

Na ulaznim vratima i unutar stana na spratu kuće nema tragova premetačine, pa o motivima ovog zločina može samo da se nagađa. Da li je u ženu, pa u sebe pucao sam Ignjatović, ili je u ubistvo umešan neko drugi, znaće se nakon upoređivanja otisaka i DNK analize.

Za sada se zna da je Razumenka Minić u Kragujevac došla pre godinu dana da bi čuvala kuću svoje sestre koja radi u Nemačkoj. Živela je sama. Simijona Ignjatovića niko od komšija nije poznavao, niti ga je ranije viđao.

Pošto su čule za zločin, u Kragujevac su juče došle sestra i ćerka pokojne Razumenke Minić. One su čekale da se završi obdukcija da bi preuzele njeno telo.

- Pre nekoliko dana je bila kod nas, u rodnom kraju. Nije se žalila da joj bilo ko preti. I sinoć, kao da sam nešto predosetila, htela sam da se čujem s njom. Zvali smo je brat i ja, ali veza je bila stalno zauzeta - kaže sestra Smiljana Milutinović.

N. Radišić

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.