Izvor: S media, 01.Dec.2012, 12:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mišković u policiji bez advokata

Vlasnik Delte Miroslav Mišković je na razgovor u policiju pozvan kao građanin i tamo će u ponedeljak otići sam, bez advokata, rekao je za "Blic" pravni zastupnik vlasnika "Delte" advokat Nenad Popović.

Saslušanje Miškovića vezano je za jedan od pretkrivičnih postupaka, a svi pretkrivični postupci koji se odnose na sporne privatizacije vode se po zahtevu za prikupljanje potrebnih >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << obaveštenja koje je Tužilaštvo za organizovani kriminal uputilo policiji.

Osim Miškovića, biće saslušani i ljudi iz njegove kompanije koji su umešani u ove privatizacije.

U pretkrivičnom postupku policija može da poziva ljude u svojstvu građana koji mogu da im pruže podatke o krivičnom delu ili izvršiocu. Takođe, na razgovor u policiju se poziva i osoba za koju postoji sumnja da je izvršilac krivičnog dela.

(S media/Blic)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.