Izvor: S media, 01.Nov.2012, 17:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministar Knežević: Dokazano je da sam poštovao zakon! (VIDEO)

- Zadovoljan sam oslobađajućom presudom, nikada ništa nisam radio što je protivzakonito - izjavio je danas Goran Knežević, ministar u Vladi Srbije, posle saopštavanja oslobađajuće presude.

On je oslobođen otpužbi da je, dok je bio gradonačelnik Zrenjanina, organizovao grupu koja je oštetila budžet ovog grada za 150 miliona dinara. Opširnije OVDE!

- Danas mogu da kažem isto što sam govorio i 1. oktobra 2010. godine, kada sam >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << bio uhapšen - rekao je ministar Knežević novinarima okupljenim ispred zgrade Speijalnog suda. - Nisam uradio ništa protiv zakona i kad bih mogao opet bih ponovio u interesu države i građana.

Bivšeg gradonačelnika Zrenjanina ispred zgrade suda dočekala je grupa građana, koji su mu aplaudirali uz povike "pobeda, pobeda".

Knežević, međutim, nije želeo da odgovori na pitanje da li će tražiti odštetu zbog neosnovanog boravka u pritvoru od 13 meseci.

- Za to ima još vremena - objasnio je Knežević.

Jedan od njegovih branilaca, advokat Krsto Bobot otkrio je da će "odbrana Kneževiću savetovati da iskoristi sva zakonska sredstva zbog nezakonitog boravka u pritvoru".

(S media)

Foto: Beta, arhivska fotografija

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.