Milošević sutra na saslušanju po prijavi Informera

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Okt.2022, 19:53

Milošević sutra na saslušanju po prijavi Informera

U Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu sutra će biti saslušan Igor Milošević, zbog sumnje da je ugrozio sigurnost novinarki "Informera" koje su sa njim radile intervju, potvrđeno je Tanjugu u tom tužilaštvu.

Milošević, koji je višestruko osuđivani silovatelj, sutra prepodne će biti priveden na saslušanje.

Tužilaštvu su u petak dostavlle krivičnu prijavu protiv Miloševića nezavisne dnevne novine "Informer".

U prijavi je precizirano >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da je 27.septembra izvršeno krivično delo ugrožavanje sigurnosti na štetu novinarki koje su vodile razgovor sa njim, saopštilo je tužilaštvo.

Po nalogu Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu Miloševiću je u petak određeno 48-časovno zadržavanje zbog ugrožavanja sigurnosti novinarki "Informera" koje su radile sa njim intervju.

Milošević je više puta osuđivan zbog silovanja i on je pre par dana, nakon što je odslužio kaznu od 15 godina, izašao iz zatvora.

Nekoliko dana kasnije ''Informer'' je objavio intervju sa njim.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Serijski silovaltelj priveden u tužilaštvo: Na saslušanju zbog ugrožavanja sigurnosti

Izvor: 24sedam.rs, 02.Okt.2022, 10:20

Igor Milošević višestruko osuđivan uhapšen zbog ugrožavanja sigurnosti novinarki Informera.

Nastavak na 24sedam.rs...

SASLUŠAN IGOR MILOŠEVIĆ Izneo odbranu i evo šta je rekao pred tužilaštvom

Izvor: Blic, 02.Okt.2022

U Prvom osnovnom javnom tuzilaštvu u Beogradu danas je saslušan osumnjičeni Igor Milošević zbog sumnje da je izvšrio krivično delo - ugrožavanje sigurnosti.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.