Milić: Bezbednost u Beogradu na najvišem nivou

Izvor: Blic, 30.Apr.2015, 11:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milić: Bezbednost u Beogradu na najvišem nivou

BEOGRAD - Bezbednost u Beogradu je na najvišem nivou i policija neće dozovliti da se u gavnom gradu dogodi teroristički akt i napad na policijsku stanicu kao u Zvorniku, izjavio je danas načelnik beogradske policije Veselin Milić i dodao da su naložene mere predostrožnosti i za celu Srbiju.

Milić je ukazao da je zbog napada na policijsku stanicu u Zvorniku ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović naložio sve mere predostrožnosti za celu zemlju.

"Ministar >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je naložio sve mere predostrožnosti i za Grad Beograd i za celu Srbiju i nećemo dozvoliti da se desi takva tragedija i takav teroristički akt u Beogradu", rekao je Milić novinarima.

U terorističkom napadu na Policijsku stanicu Zvornik, koji je 27. aprila izvršio Nerdin Ibrić (24) iz Kučić Kule kod Zvornika, ubijen je policijac Dragan Djurić (48), dok su ranjeni Željko Gajić i Stevo Milovanović.

Napadač je likvidiran prilikom razmene vatre.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milić: Bezbednost u Beogradu na najvišem nivou

Izvor: Politika, 30.Apr.2015

BEOGRAD – Bezbednost u Beogradu je na najvišem nivou i policija neće dozovliti da se u gavnom gradu dogodi teroristički akt i napad na policijsku stanicu kao u Zvorniku, izjavio je danas načelnik beogradske policije Veselin Milić i dodao da su naložene mere predostrožnosti i za celu Srbiju...Milić...

Nastavak na Politika...

Nova kancelarija Komunalne policije na reci

Izvor: Studio B, 30.Apr.2015

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali obišao je novu kancelariju Komunalne policije na reci u prostorijama MUP i istakao značaj saradnje policije i komunalne policije na uspostavljanju reda na obalama..."Prošle godine se javila potreba da komunalna policija više radi sa policijskom ispostavom za bezbednost...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.