Mihajlović: Ispitati zloupotrebe u Železnicama

Izvor: Akter, 12.Avg.2015, 13:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović: Ispitati zloupotrebe u Železnicama

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Zorana Mihajlović izjavila je danas da nadležne institucije treba da ispitaju eventualne zloupotrebe prilikom dodele 2.500 službenih stanova "Železnica Srbije"

"Gde god postoji najava bilo kakve zloupotrebe, ona mora da se ispita", rekla je ministarka na konferenciji za novinare u sedištu Srpske napredne stranke u Beogradu.

Ona je dodala da "treba da se podrazumeva" da institucije sistema rade svoj posao, >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << bez obzira o kom se javnom preduzeću radilo.

Pojedini mediji su objavili da Tužilaštvo za organizovani kriminal ispituje dodelu više stotina službenih stanova u "Železnicama Srbije" u poslednjih deset godina.

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.