Merdare: Zaplenjeno deset kilograma marihuane

Izvor: Večernje novosti, 11.Mar.2014, 13:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Merdare: Zaplenjeno deset kilograma marihuane

KURŠUMLIJA -Pripadnici Policijske uprave u Prokuplju zaplenili su na administrativnom prelazu Merdaru u autobusu firme „Fjola“, 10,5 kilograma biljne materije za koju se sumnja da je opojna droga marihuana. Policija je drogu pronašla u putnoj torbi, u autobusu koji saobraća na linija Dragaš - Beograd, a prema nezvaničnim saznanjima, bila je namenjena tržištu u Srbiji. Inače, u policiji ističu da rade na rasvetljavanju ovog slučaj, a za sada je izvesno da je u pitanju najveća zaplena droge od početka godine na ovom administrativnom prelazu.
Pogledaj vesti o: Prokuplje

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U autobusu zaplenjeno 10,5 kilograma marihuane

Izvor: Blic, 11.Mar.2014

Na administrativnom prelazu merdare, kuršumlijska policija je rano jutros zapelanila 10,5 kilograma marihuane, što je najveća zaplena droge od početka ove godine...Droga je zaplenjena u autobusu koji saobraća na liniji Dragaš-Beograd, firme "Fjola", a za sada nema informacija da li je neko uhapšen...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.