Medenica: Vukovićeva izjava o Šarićima nije opasna za vladavinu prava

Izvor: Vesti-online.com, 14.Maj.2010, 16:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Medenica: Vukovićeva izjava o Šarićima nije opasna za vladavinu prava

Predsednica Vrhovnog suda Crne Gore Vesna Medenica smatra da izjava gradonačelnika Pljevalja Filipa Vukovića, da ne bi rekao gde se nalazi Drako Šarić, čak i kada bi to snao, nije opasna za vladavinu prava.

"Bilo koja izjava pojedinca ne može ugroziti ni pravni poredak ni vladavinu prava", rekla je ona novinarima u Podgorici.

Upitana da li bi ona prijavila Šarića kada bi znala gde se nalazi, Medenica je rekla da na to pitanje verovatno treba da odgovori da bi >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << prijavila svakog za koga zna da je počinio krivično delo, bez obzira ko to bio.

Ona je odbila da komentariše Vukovićevu izjavu da su "Šarići korektni momci", sa obrazloženjem da ne želi da komentarise političke izjave.

Gradonačelnik Pljevalja izjavio je ranije da nikada ne bi odao gde se nalazi Šraić i kada bi znao, kao i da je cela stvar oko Šarića preuveličana.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.