Mašina za keks ubila gazdaricu

Izvor: Večernje novosti, 05.Feb.2018, 23:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mašina za keks ubila gazdaricu

U Loznici poginula Svetlana Mrkonjić (59). Spirala za mešanje joj uhvatila deo odeće, privukla je i polomila joj vrat SVETLANA Mrkonjić (59) nastradala je u ponedeljak oko devet časova ujutru u fabrici keksa "Velkom" u Loznici. Ona je zajedno sa suprugom Milanom bila vlasnik tog pogona, a prema prvim rezultatima istrage, usmrtila ju je mašina za mešanje. Ova vest potvrđena nam je i u Osnovnom javnom tužilaštvu u Loznici, koje je naložilo obdukciju tela. Tek nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << uviđaja znaće se kako je tačno došlo do nesreće. Prema saznanjima "Novosti", radnice koje su raspoređene na proizvodnji keksa otišle su oko devet časova na doručak. Svetlana je tada došla u pogon da pripazi na kašu koja se kuvala.- Navodno joj je spirala, koja meša smesu, zahvatila deo garderobe. Spirale su je privukle snažno k sebi, a prvo joj je bio "na udaru" vrat, što je bilo smrtonosno - rekao nam je izvor blizak istrazi. "Velkom" je, kažu Lozničani, poznat i po poštovanju svih standarda, uključujući i zaštitu na radu. Kod njih niko u poslednje tri decenije nije imao nikakvu povredu. Zaposleni firme "Velkom" za Mrkonjiće imaju samo reči hvale.Pročitajte još: TRAGEDIJA U PRIJEPOLjU: Radnika udavio valjak - Imali su divan odnos prema radnicima. Svetlana je nedavno stekla uslove za penziju i ne mogu da verujem da joj se ovako nešto dogodilo - rekao nam je jedan od ranika "Velkoma" koji nije želeo da otkrivamo njegov identitet. Inače, Mrkonjići su, svojevremeno, držali najveći market u Loznici, u Tržnom centru "Drina". POŠTOVANI I CENjENI SVETLANA je, pre nego što je sa mužem ušla u privatni biznis, radila u GP "Zidar" u Loznici, dok je on bio zaposlen u "Ukrasu", firmi koja se bavila prodajom sredstava za zaštitu na radu. - I Svetlana i Milan su divni ljudi, i poslovno i privatno, nikad ih poslovni uspeh nije poneo - kaže Milutin Stevanović, poznati loznički trgovac. - Bili su harmonični u svakom pogledu, "dvojac" koji je i poštovan i cenjen i van granica Loznice.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Svetlanu je mašina povukla za rukav i UVUKLA U MEŠALICU naočigled radnika: Jezivi detalji tragedije u Loznici

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Feb.2018, 09:32

Svetlana Mrkonjić iza sebe je ostavila ćerku i sina..Svetlana Mrkonjić (59) poginula je u pogonu svoje fabrike u Loznici, kada je upala u mašinu za mešanje praškastih dodataka hrani. Tragedija se dogodila u ponedeljak oko devet sati ujutru, a Hitna pomoć je po dolasku mogla samo da konstatuje...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.