Marović primio rešenje, mora na izdržavanje kazne u Spuž

Izvor: Blic, 09.Maj.2017, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marović primio rešenje, mora na izdržavanje kazne u Spuž

Bivši funkcioner vladajuće Demokratske partije socijalista Svetozar Marović i njegov advokat iz Beograda Vladimir Marinkov primili su danas rešenje Višeg suda u Podgorici u kojem se navodi da Marović mora ići na izdržavanje kazne u Zavod za izvršenje krivičnih sankcija u Spužu.

Marovićev advokat Zdravko Begović smatra da je ovako izričiti stav nehuman.

Najavio da će u tom slučaju iskoristila sva pravna sredstva.

On je dodao da njegov klijent ne beži od onoga što je propisano sporazumom o priznanju krivice, ali i da objektivno u ovom trenutku Marović nije sposoban da dodje u Spuž, preneli su crnogorski mediji.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SVETOZAR MAROVIĆ PRIMIO REŠENJE: Mora na izdržavanje kazne u Spuž

Izvor: Kurir, 09.Maj.2017

...Marovićev advokat Zdravko Begović smatra da je ovako izričiti stav nehumanNajavio da će u tom slučaju iskoristila sva pravna sredstva..On je dodao da njegov klijent ne beži od onoga što je propisano sporazumom o priznanju krivice, ali i da objektivno u ovom trenutku Marović nije sposoban da...

Nastavak na Kurir...

Izdata potjernica za Svetozarom Marovićem

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 10.Maj.2017, 14:15

Predsjednik kotorskog Osnovnog suda, Branko Vučković, izdao je danas potjernicu za bivšim visokim funckcionerom Demokratske partije socijalista, Svetozarom Marovićem. Potjernica je izdata radi izdržavanja zatvorske kazne po pravosnažnoj presudi Višeg suda u Podgorici u trajanju od tri godine...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.