Manji broj javljanja u ambulanti u Kraljevu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Jul.2020, 11:22

Manji broj javljanja u ambulanti u Kraljevu

Broj javljanja na preglede u ambulanti u Kraljevu je iz dana u dan sve manji, ali je epidemiološka situacija i dalje nepovoljna, izjavio je danas epidemiolog Radovan Čekanac.

"U petak je bilo 99, u subotu 77, sad očekujemo rezultate za juče, ali mislim da se i dalje taj broj smanjuje", rekao je Čekanac Tanjugu.

Čekanac je naveo da je epidemiološka situacija u Kraljevu i dalje nepovoljna i istakao da se sada stvaraju gužve u ambulanti zbog kontrolnih pregleda. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

"Sada se pravi gužva u ambulanti i zbog kontrolnih pregleda. Čekam da mi odvoje kontrolne i novoprijavljene preglede", kaže Čekanac.

U toku jučerašnjeg dana u Kraljevu je potvrđeno još 70 pozitivnih na kovid-19, što posle dva dana predstavlja veći broj novoobolelih u tom gradu.

Od početka epidemije u Kraljevu je potvrđeno 1.114 slučajeva infekcije virusom korona.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

KORONA U SRBIJI Najveće žarište u Kragujevcu, Dr Kisić: Testiramo 10.000 ljudi dnevno, zato otkrivamo MNOGO ZARAŽENIH

Izvor: Press, 27.Jul.2020

11:00 - U Kraljevu manje pregleda u kovid ambulantama Broj javljanja na preglede u ambulanti u Kraljevu je iz dana u dan sve manji, ali je epidemiološka situacija i dalje nepovoljna, izjavio je danas epidemiolog Radovan Čekanac. - U petak je bilo 99, u subotu 77, sad očekujemo rezultate za...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.