Maltretirao ženu i napao policajce

Izvor: Vesti-online.com, 28.Nov.2011, 19:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maltretirao ženu i napao policajce

Bečejska policija uhapsila je Jenea Š. (49), iz Bačkog Gradišta, zbog sumnje da je odgovoran za nasilje u porodici, napad na službeno lice i uništenje tuđe imovine, saopštila je danas novosadska policija.

On se tereti da je juče maltretirao svoju ženu i lakše je povredio, a zatim je fizički nasrnuo na dvojicu policajaca, koji su došli po prijavi o nasilju u porodici.

Posle privođenja, Jene Š. je odbio da uradi alkotest, a zatim je i fizički oštetio vrata prostorije pritvora, navodi se u saopštenju. Policija je saopštila da će uz krivičnu prijavu Jene Š. biti priveden na saslušanje dežurnom istražnom sudiji Osnovnog suda u Novom Sadu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.