Maloletnik u tuči ranjen hicem iz pištolja

Izvor: Blic, 05.Maj.2009, 06:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maloletnik u tuči ranjen hicem iz pištolja

BEOGRAD - Maloletni O. Š. (17) pojavio se juče oko 15.30 sati u ambulanti „Šumice” u Ustaničkoj ulici 125 sa ranom na stomaku od vatrenog oružja. Pregledom je ustanovljeno da mu je metak okrznuo stomak, a kako saznajemo, mladić je povređen u tuči u noći između petka i subote. Prema nezvaničnim informacijama, O. Š. je došao juče u ambulantu „Šumice” sam, gde se požalio pedijatru da ima ranu na stomaku i oseća bolove. Kada ga je lekarka pitala kako se povredio, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << priznao je da je rana naneta vatrenim oružjem u tuči.

- Srećom, pacijentu je metak samo okrznuo kožu trbuha i naneo mu ranu od tri centimetra. Doktorka je prvo obavestila dečakovu majku, koja je ubrzo došla, a zatim i policiju. Posle ukazane pomoći, mladić je pušten kući - kaže dr Dragana Nalić, direktorka Doma zdravlja „Voždovac”. Za sada nije poz­nato u kom incidentu je O. Š. ranjen, kao i identitet napadača. Kako saznajemo, dečak će danas u pratnji roditelja dati izjavu u policiji.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.