Izvor: Vesti-online.com, 29.Jan.2015, 15:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maloletnik osumnjičen za ubistvo devojke u Mirijevu

Sedamnaestogodišnji maloletnik iz Beograda uhapšen je danas zbog sumnje da je ubio osamnaestogodišnju devojku u opštini Palilula, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

On se tereti da je u sredu ujutro, u baraci u beogradskom naselju Mirjevo, udarcima drškom od lopate po glavi i telu devojci naneo smrtonosne povrede, navodi MUP.

Maloletnik je saslušan u prisustvu tužioca Višeg javnog tužilaštva za maloletnike i uz krivičnu prijavu priveden sudiji za maloletnike.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Uhapšen maloletnik osumnjičen za ubistvo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Jan.2015

Sedamnaestogodišnji maloletnik iz Beograda uhapšen je danas zbog sumnje da je ubio osamnaestogodišnju devojku u opštini Palilula, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova...On se tereti da je juče ujutro, u baraci u beogradskom naselju Mirjevo, udarcima drškom od lopate po glavi i telu devojci...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.