Maloletnik izbo šest osoba u kafiću u Slatini

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Sep.2017, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maloletnik izbo šest osoba u kafiću u Slatini

Šest osoba je izbodeno u kafiću u Slatini kada je 17. godišnji mladić ušao u objekat sa dva noža i krenuo da napada ljude.

Incident se dogodio noćas oko 01.35 sati, a izbodene su osobe stare između 17 i 28 godina, rekao je portparol virovitičko-podravske policijske uprave, navodeći da je pet osoba zadobilo lakše povrede, a jedan 17. godišnji mladić je sa težim povredama zadržan u Opštoj bolnici, prenosi Index.hr.

Napadač je pobegao, ali ga je policija >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u toku prepodneva pronašla i uhapsila.

Jedan od svedoka incidenta, rekao je da su mladići napadnuti iz čistog mira i da je napadač odranije poznat policiji zbog pretnji napadnutim mladićima.

"Sve se dogodilo jako brzo, tip je ušao sa dva noža u kafić malo pre fajronta i krenuo da bode dečke", rekao je svedok za Index.

U bolnici rekli su da povrede nisu smrtonosne.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.