Majka priznala da je ubila sina

Izvor: Studio B, 27.Jul.2010, 12:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majka priznala da je ubila sina

Kako nezvanično saznaje RTS, Marina Andrejić iz sela Majilovca, priznala je da je ubila sina, trinaestogodišnjeg Đ.A.

U policiji, međutim, nisu želeli da komentarišu navode pojedinih medija da je osumnjičena ubila svog sina koga već danima traže pripadnici Žandarmerije.

Nestanak dečaka i majke prijavljen je u četvrtak, 22.jula, kada su otišli na njivu. Njegovu majku su u subotu, nakon dva dana, pronašli meštani susednog sela i doveli je u Majilovac. >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B <<

Policiji je rekla da se povredila motikom i da je sinu rekla da sam ide kući, kao i da od tada ne zna šta je bilo sa njim. Nakon toga, policija je organizovala potragu u koju su se uključila lovačka udruzenja i mestani Majilovca i okolnih sela ali do sada dečak nije pronađen.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.