MUP: Uhapšeno deset osoba u beogradskom restoranu

Izvor: B92, 01.Jun.2017, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUP: Uhapšeno deset osoba u beogradskom restoranu

Pripadnici MUP uhapsili su u jednom beogradskom restoranu deset osoba.

Oni su uhapšeni zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Policija je uhapsila A.J. (1978), M.P. (1979), I.Z. (1989), M.B. (1984), N.B. (1984), M.M. (1981), M.N. (1989), M.P. (1991), N.N. (1985) i Z.K. (1982).

Osumnjičenima je po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu određeno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zadržavanje do 48 časova.

Inače, za B92 je potvrđeno da se privedene osobe se vode kao članovi crnogorskog Škaljarskog kriminalnog klana, koji je u Srbiji i Crnoj Gori povezan sa ubistvima i trgovinom narkoticima, kao i da se hapšenje dogodilo u restoranu "Durmitor" na Novom Beogradu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Akcija policije na Novom Beogradu: Patrola upala u poznati restoran i pohapsila članove Škaljarskog klana

Izvor: Telegraf.rs, 01.Jun.2017

Više osoba uhapšeno je danas oko 17 sati u restoranu Durmitor na Novom Beogradu. Uhapšeni su Aleksandar J, Milan P, Ilija Z, Mališa V, Nemanja B, Mitar M, Miloš N, Marko P, Nemanja N i Zvonimir K - svi pripadnici zloglasnog Škaljarskog klana...- Njih desetorica samo što su seli, ni od kuda...

Nastavak na Telegraf.rs...

Masovno hapšenje u restoranu na Novom Beogradu!

Izvor: Mondo, 01.Jun.2017

Beogradska policija uhapsila je ispred restorana Durmitor na Novom Beogradu 10 osoba kod kojih je pronađeno oružje...Kako su javili mediji, sumnja da su uhapšeni pripadnici crnogorskog "škaljarskog klana" ili su u nekoj vezi s njim. "Škaljarski klan" poznat je po trgovini narkoticima, obračunima...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.