Izvor: B92, 11.Jul.2004, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUP Makedonije zaplenio 8 kg heroina

Skoplje -- Makedonska policija, u saradnji sa carinom, zaplenila je na graničnom prelazu Tabanovce, osam kilograma i 450 grama heroina.

Droga je bila sakrivena u specijalno napravljenom prostoru u unutrašnjosti automobila marke BMW nemačke registracije, kojim je upravljao neimenovani 28-godišnji Albanac iz Struge. MUP Makedonije saopštio je da heroin potiče iz Albanije, a da je bio namenjen za prodaju u Italiji i Nemačkoj.

Vozač BMV-a je priveden, a policija >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << će protiv njega podneti krivičnu prijavu za neovlašćenu proizvodnju i trgovinu narkoticima.

Makedonska policija je u subotu uveče u Gostivaru, prilikom kontrole putničkog vozila ford fiesta, kojim je upravljao 19-godišnji Albanac A.I. iz Gostivara, ispod sedišta autobomila pronašla 630 grama marihuane. Protiv njega će takođe biti podneta krivična prijava za proizvodnju i trgovinu narkoticima.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.