MISTERIJA – Dečak stradao u svom omiljenom kutku!

Izvor: BKTV News, 10.Jul.2014, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MISTERIJA – Dečak stradao u svom omiljenom kutku!

Telo P. V. (13) iz čačanskog sela Trnave pronašao je brat na tavanu štale u dvorištu porodične kuće.
- Na tavanu je ugledao telo brata. Zlatko je pokušao reanimaciju, ali ništa nije pomoglo. Zatekao sam ga kako u krilu drži bratovljevu glavu i plače – kaže komšija koji je prvi pritekao u pomoć. Ekipa Hitne pomoći samo je konstatovala smrt.

- Lekari nisu pronašli tragove nasilne smrti. Na tavanu nije bilo alkohola, droge, hrane, niti bilo čega što bi moglo da ukazuje na nešto sumnjivo – navodi izvor „Blica“.
Tavan koji ima samo mali otvor za ulaz, bio je omiljeni dečakov kutak, tu se često igrao. Tamo je manji kauč pa lekari ne isključuju mogućnost da je dečak zaspao i usled velike vrućine i sparine u tom zatvorenom prostoru dehidrirao i doživeo toplotni udar. Na to ukazuje i da su na dečakovom licu pronađeni tragovi povraćanja.
- Bio je zdravo dete, nikada nije imao bilo kakvih problema. Za 12 dana trebalo je da proslavimo njegov 14. rođendan – objašnjava rođak P. V.
Majka, koja je bila na branju malina u ivanjičkom kraju, za sinovljevu smrt saznala je tek juče jer niko nije uspeo da je dobije na mobilni telefon.
 
Izvor:Blic

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.