MIROSLAV ARMACKI NAĐEN MRTAV KOD MELENACA - TELO 79 DANA BILO U KANALU!

Izvor: RTV Pink, 17.Sep.2019, 08:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MIROSLAV ARMACKI NAĐEN MRTAV KOD MELENACA - TELO 79 DANA BILO U KANALU!

Telo Miroslava Armackog, koji je nestao 4. jula, pronađeno je u subotu na 500 metara od ulaza u Melence u kanalu kraj puta. Pored mladića nalazio se i motor koji je vozio kad mu se izgubio svaki trag.

Nastavak na RTV Pink...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VISOKA TRAVA SKRILA TRAGEDIJU? Telo Miroslava Armackog za kojim se tragalo 79 dana nađeno nadomak TRASE KUDA JE IŠLA POTRAGA

Izvor: Blic, 17.Sep.2019

Potraga za Miroslavom Armackim iz Melenaca kod Zrenjanina koja je trajala od 4. jula završena je u subotu, nažalost pronalaskom tela dvadesettrogodišnjaka.

Nastavak na Blic...

MUK U KUĆI PORODICE Smrt mladića za kojim se tragalo 79 dana i dalje pod velom MISTERIJE, motor pronađen raspadnut u više delova

Izvor: Blic, 17.Sep.2019

Porodica Miroslava Armackog, mladića iz Melenaca kod Zrenjanina koji je nakon 79 potrage pronađen mrtav u kanalu kraj puta, u šoku je zbog tragične vesti, jer su se do poslednjeg trenutka nadali da će Miroslava pronaći živog i zdravog.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV Pink. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV Pink. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.