MAJKA OSTALA BEZ JEDINCA!

Izvor: Kurir, 04.Jan.2012, 08:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MAJKA OSTALA BEZ JEDINCA!

BEOGRAD - Tragedija! Porodica i prijatelji Sergeja Ramadanovića (32), muzičara koji je u ponedeljak uveče poginuo u saobraćajnoj nesreći kod Šiljakovca na Ibarskoj magistrali, potpuno su zanemeli posle tragedije koja ih je zadesila! Niko od njegovih najbližih juče nije bio u stanju da razgovara s novinarima.

BEOGRAD - Tragedija!

Porodica i prijatelji Sergeja Ramadanovića (32), muzičara koji je u ponedeljak uveče poginuo u saobraćajnoj nesreći kod >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Šiljakovca na Ibarskoj magistrali, potpuno su zanemeli posle tragedije koja ih je zadesila! Niko od njegovih najbližih juče nije bio u stanju da razgovara s novinarima.


- Majka je izbezumljena od bola, ne zna gde se nalazi i ne može da govori... Molim vas da razumete, izgubila je sina jedinca - rekao je komšija porodice Ramadanović i dodao:

- Ne postoje reči kojima mogu da opišem tugu zbog smrti takvog mladića. Bio je predobar, lepo vaspitan momak koji se uvek javljao i uvek bio spreman da pomogne. Nikad ništa ružno niste mogli da čujete o njemu. Bog je često nepravedan i uzima pogrešne ljude.

Ramadanović je u ponedeljak uveče poginuo u direktnom sudaru s kamionom na Ibarskoj magistrali.

- S njim u vozilu je bila R. T. (29), koja je u teškom stanju prevezena u Urgentni centar. Nesreća se dogodila kad je siva „opel astra“, u kojoj su bili Sergej i devojka, iz nepoznatih razloga prešla na suprotnu stranu kolovoza i direktno se sudarila s hladnjačom beogradskih registracija. Posle sudara kamion je preprečio obe kolovozne trake, pa je saobraćaj u oba smera bio u prekidu više od sat - rekao je izvor Kurira blizak istrazi.

Sergej Ramadanović svirao je klavijature, a tokom karijere sarađivao je s pevačicom Ivanom Jordan i drugim muzičarima.

Ivana Jordan: U šoku sam!

Pevačica Ivana Jordan pre nekoliko godina sarađivala je sa Sergejom Ramadanovićem.

- U šoku sam, zaista ne mogu da verujem šta se dogodilo! Bio je divan mladić, vedar i talentovan. Sarađivali smo na mojoj pesmi „Ovaj svet“ i zaista je bilo lepo raditi s njim. Poslednji put smo se sreli pre nekoliko godina na koncertu u Sava centru - rekla je naša sagovornica.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.