MAJKA IZ STRAHA NIJE PRIJAVILA NASILNIKA: Znala sam da mi siluje dete

Izvor: Kurir, 09.Feb.2016, 22:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MAJKA IZ STRAHA NIJE PRIJAVILA NASILNIKA: Znala sam da mi siluje dete

Žužana Farago, čiji je nevenčani suprug Danilej Dančo seksualno zlostavljao njenu ćerku H. F. (17): Plašila sam se da će da nas ubije ako nešto kažemo.

Znala sam... Lagala bih kad bih rekla da nisam. Dve godine sam znala da to đubre od čoveka siluje moje dete, ali nisam smela da prijavim. Tukao nas je stalno i pretio da će nas sve pobiti... Držeći se za glavu, za naš list, priča Žužana Farago (39) iz Lovćenca, čiji je nevenčani suprug Danijel Dančo (40) godinama >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << seksualno zlostavljao njenu maloletnu ćerku H. F. (17).

Ni minulog vikenda, kada se desilo poslednje silovanje, majka nije imala hrabrosti da se obrati policiji. To su uradile Dančove polusestre. Čim im je devojčica priznala šta se događa u kući, odmah su je odvele u stanicu. Kako saznajemo, H. F., inače učenica srednje Poljoprivredne škole u Bačkoj Topoli, ispričala je kroz kakvu torturu je prolazila. Nikome nije o tome govorila, jer se bojala da će Danijel nauditi majci i braći. Posle iskaza, devojka je pregledana na Odeljenju ginekologije u subotičkoj Opštoj bolnici i pošto su ustanovljene povrede, napasnik je priveden. Po nalogu tužioca Višeg javnog tužilaštva u Subotici određen mu je pritvor do 48 sati.

- U vezi smo već 12 godina i svašta smo od njega preživeli - nastavlja majka Žužana. - Da se nešto događa primetila sam pre dve godine kada sam išla na sezonski rad na branje malina. Jednom sam je iščupala od njega, ali je onda napao mene. Govorio je da ima pripremljen metak za sve nas ukoliko ikome išta kažem.

- Gde ću otići ne znam, jer sam svoju porodičnu kuću u Malom Iđošu prodala da bih njemu dala, sada nemamo ništa - kaže odmahujući glavom. - Sve je popio. Policija je pronašla oko 200 kilograma duvana koji je valjda preprodavao. Ni sama sad ne znam šta da radim, ali moram brinuti za decu da ona budu dobro.

Centar za socijalni rad je od prvog momenta uključen u slučaj. Ali, pošto je istražni postupak u toku niko nije mogao zvanično da nam kaže koji su sledeći koraci, s obzirom na to da je u porodici dvoje maloletne dece

Autor: Večernje novosti

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Znala sam da mi siluje dete!

Izvor: Večernje novosti, 09.Feb.2016

ZNALA sam.. Lagala bih kad bih rekla da nisam. Dve godine sam znala da to đubre od čoveka siluje moje dete, ali nisam smela da prijavim. Tukao nas je stalno i pretio da će nas sve pobiti.. Držeći se za glavu, za naš list, priča Žužana Farago (39) iz Lovćenca, čiji je nevenčani suprug Danijel...

Nastavak na Večernje novosti...

PORODIČNI HOROR KOD SUBOTICE: Muž me je terao da gledam kako mi siluje ćerku

Izvor: NaDlanu.com, 10.Feb.2016, 09:40

Ž. F., majka sedamnaestogodišnje H. F. iz mesta u blizini Subotice, kaže da je njen nevenčani suprug D. D. (41) više od dve godine silovao i zlostavljao njenu ćerku i da se plašila da ga prijavi policiji jer je pretio da će pobiti celu porodicu...D.D. je konačno uhapšen proteklog vikenda, kada...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.