Lučani: Teško povređenom radniku  život u opasnosti

Izvor: S media, 22.Sep.2011, 13:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lučani: Teško povređenom radniku život u opasnosti

U požaru koji je izbio u vojnoj fabrici "Milan Blagojević" u Lučanima, radnik Vladan Nikšić teško je povređen, saznaje S media portal. - Pacijent je zadobio teške opekotine, obezbeđen mu je prijem na VMA - saznajemo u Zdravstvenom centru Čačak. Kako je rečeno S media portalu u čačanskoj policiji, oni neće izdati saopštenje o ovom slučaju, jer je reč o vojnom objektu.

Vladan Nikšić, radnik fabrike odbrambene industrije "Milan Blagojević" u Lučanima, teško >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << je opečen u požaru u toj fabrici i život mu je u opasnosti, rekla je danas načelnica odeljenja intenzivne nege u čačanskoj Bolnici Jelena Bošković.

Leskovac: Uhapšen zbog izazivanja požara

Srbi podmetnuli požar u Kninu?

Kako su za S media portal rekli u čačanskoj bolnici pacijent je zadobio teške opekotine.

- Opekotine su na 90 površine tela i pacijent je zbrinut na intenzivnoj nezi Zdrvastvenog centra u Čačku. Obezbeđen mu je prijem na beogradskoj Vojno-medicinskoj Akademiji - kaže za S media portal dr Jelena Bošković, načelinica anestezije u toj bolnici.

Povređen radnik vojne fabrike

Biljana Nastić, portparol PU u Čačku kaže za S media portal da policija nije zadužena da daje informacije o ovom slučaju, jer se radi o vojnom objektu.

U fabrici nisu želeli da daju bilo kakve informacije.

Brat povređenog Vladana: Brata mi zahvatio plamen

Jedan od povređenih radnika Razvigor Nikšić, kome je pomoć ukazana u Čačanskoj bolnici, izjavio je da je požar izbio u trenutku dok su radnici doručkovali u menzi.

- Potrčao sam da nekom ukažem pomoć i naišao sam na svog brata Vladana, koga je već zahvatio plamen - rekao je Nikšić.

Načelnik Sektora MUP-a za vanredne situacije Predrag Marić rekao je nešto ranije da je požar izbio u 9:35 časova, i da su lokalne vatrogasno-spasilačke jedinice odmah bile upućene na mesto požara ali da nije bilo potrebe da intervenišu jer je požar brzo ugašen.

Inače, Fabrika "Milan Blagojević Namenska" proizvodi široku paletu specijalizovanih proizvoda namenjenih vojnim potrebama sa dve osnovne proizvodne celine nitroceluloznom i barutnom.

(S media, Tanjug)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Požar u vojnoj fabrici

Izvor: RTV Pink, 22.Sep.2011

U požaru u vojnoj fabrici u Lučanima povređen radnik. . . Radnik fabrike odbrambene industrije "Milan Blagojević" u Lučanima Vladan N. (38) teško je povređen u požaru koji je jutros izbio u jednom pogonu te fabrike, nezvanično saznaje agencija Beta. .

Nastavak na RTV Pink...

Vladan je bio sav u plamenu, vikao je i zvao upomoć

Izvor: Blic, 23.Sep.2011, 01:05

LUČANI, ČAČAK - U požaru koji je juče zahvatio jedan od pogona vojne fabrike „Milan Blagojević“ u Lučanima teške opekotine opasne po život zadobio je radnik Vladan Nikšić (38), dok je njegov rođeni brat Razvigor, pokušavajući da ga spase, lakše povređen...Nesreća se dogodila oko...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.