Lopovi probili zid, jeli i ukrali rakiju

Izvor: Blic, 15.Apr.2008, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lopovi probili zid, jeli i ukrali rakiju

BEOGRAD - Nepoznati lopovi opljačkali su u noći između subote i nedelje restoran „Mornar" u centru Beograda i odneli oko 70 litara žestokih pića u vrednosti oko 45.000 dinara. Lopovi su u restoran ušli tako što su iz podruma susedne zgrade probili zid.

Zaposleni u „Mornaru" pljačku su otkrili kad su u nedelju u podne došli u smenu.

- Kada sam sišao u podrum, imao sam šta da vidim. Rupa u zidu prečnika više od jednog metra, a polica gde smo držali >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << žestoka pića bila je prazna. Odneli su 70 litara vinjaka, lozovače, votke, a čak su uzeli i rakiju za kuvanje. Vino, pivo i sokove nisu dirali - priča Zoran Dimić, upravnik restorana.

Dimić kaže da lopovi nisu ukrali novac, niti su lomili inventar, ali su se zato poslužili hranom koju su zatekli.

- Pronašli su jedan somun i kačkavalj. Iz frižidera su uzeli dve flašice „koka-kole", a zatim se vratili u podrum i večerali - kaže Dimić.

Pljačkaši su po svoj prilici dobro upoznati sa okolinom restorana „Mornar". Naime, lopovi su sa alatom ušli u susednu zgradu u Dečanskoj 2, na kojoj je inače ugrađen interfon, i polomili katanac na podrumskim prostorijama. Odatle su najverovatnije pajserima probili zid i ušli u restoran.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.