Lopovi odneli oko 400.000 dinara

Izvor: Blic, 08.Jul.2008, 09:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lopovi odneli oko 400.000 dinara

BEOGRAD - Radnik menjačnice „Max Farm" na Petlovom brdu Predrag D. povređen je kada je pokušao da spreči bekstvo dvojice pljačkaša koji su iz njegovog lokala ukrali 400.000 dinara.

Razbojnici su do Ulice Milorada Draškovića, gde se nalazi menjačnica, juče u podne došli „golfom 3" sa registarskim tablicama koje su tog jutra ukradene. Najpre su upali u apoteku, koja je u sklopu objekta kroz koji su morali da prođu kako bi došli do menjačnice.

- >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Uleteli su unutra i rekli mi da legnem na pod. Protrčali su kroz apoteku i upali u menjačnicu. Čula sam kako Predragu viču da otvori sef, a nakon toga i nekoliko tupih udaraca. Pretpostavila sam da su ga napali - priča radnica apoteke.

U trenutku kada im je otvorio sef u kojem je bilo oko 400.000 dinara, radnik menjačnice je iskoristio trenutak nepažnje, nasrnuo na jednog pljačkaša i jako ga udario. Drugi razbojnik je zamahnuo kundakom pištolja i nekoliko puta udario Predraga u glavu, nakon čega su obojica pobegli prema Kružnom putu.

Radnica apoteke je odmah pozvala Hitnu pomoć i policiju. Povređeni radnik menjačnice prevezen je u Urgentni centar, gde je zbog posekotina glave zadržan na detaljnijoj analizi.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.