Lopov se sakrio od policije u zamrzivač!

Izvor: Press, 26.Jan.2011, 23:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lopov se sakrio od policije u zamrzivač!

Branislav Stanković (25) iz sela Slatine kod Bora, koji je osumnjičen za krađe po grobljima, sakrio se u zamrzivač kada je u njegovu kuću došla policija! Posle sat vremena provedenih u zamrzivaču „sandučaru", Branislav se predao policiji jer više nije mogao da izdrži hladnoću!Stanković je osumnjičen zbog sumnje da je od sredine oktobra prošle godine do početka januara oskrnavio grobove u Boru i okolnim selima Slatini, Metovnici, Oštrelju, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Brestovcu i Zlotu, ukrao nekoliko bronzanih bisti, mesinganih ploča i vaza.
- Kada je ispred svoje kuće ugledao policiju, Stanković se sakrio u zamrzivač koji je bio uključen, i u njemu proveo gotovo sat vremena očekujući da policajci odu. Pošto su se policajci zadržali u detaljnom pregledu kuće, Stanković nije više mogao da izdrži hladnoću, pa je otvorio frižider, izašao i predao se policiji.
- Predajem se, uhapsite me. Ne mogu više da izdržim hladnoću - rekao je Stanković zaprepašćenim policajcima.
Sumnja se da je osumnjičeni pokradene biste, vaze i ploče preprodavao na crnom tržištu metala u Boru radi sticanja protivpravne imovinske koristi, i za taj novac kupovao drogu.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.