Locirani kriminalci iz CG kada je pucano na Davidovića

Izvor: B92, 15.Dec.2019, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Locirani kriminalci iz CG kada je pucano na Davidovića

Srpske bezbednosne službe locirali su nekoliko crnogorskih državljana iz kriminalnog miljea, u blizini Kraun plaze, u momentu atentata na Miodraga Davidovića.

Locirani su na osnovu baznih stanica mobilnih telefona,

Prema pisanju portala Borba.me, te osobe su pod posebnom obradom, a neki od njih su napustili teritoriju Srbije, i veruje se da su se sklonili u Crnu Goru.

Kako se navodi, Davidović je u trenutku ranjavanja, u utorak uveče oko 21 čas, bio u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kafiću, na međuspratu hotela zajedno sa episkopom budimljansko-nikšićkim vladikom Joanikijem.

Do sada prikupljena operativna saznanja o motivima i načinu izvršenja neuspelog atentata na biznismena Miodraga Daku Davidovića u hotelu "Kraun plaza" uveliko podsećaju na likvidaciju vojnog ministra Pavla Bulatovića, koji je ubijen iz snajpera u februaru 2000. godine u restoranu fudbalskog kluba "Rad" u Beogradu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.