Izvor: Danas, 04.Feb.2022, 16:25

Lista SNS za sada bez aktuelnih ministara

Izborna lista Srpske napredne stranke uobličava se daleko od očiju javnosti, ali i članstva, tvrde u ovoj stranci. Napominju da je mali broj onih naprednjaka iz vrha stranke koji zna ko će se sve naći na listi za parlamentarne izbore, kao i da se o svakom potencijalnom kandidatu pita Aleksandar Vučić, lider naprednjaka. Iz SNS poručuju i da će sve nejasnoće koje sada postoje biti otklonjene, uskoro, na Glavnom odboru Srpske napredne stranke koji će biti održan 11. februara, nekoliko dana pre raspisivanja parlamentarnih izbora.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Poređenje cena iz 2008. i 2022. godine daje zanimljiv pogled na naše živote

Izvor: Luftika.rs, 05.Feb.2022, 13:03

Najbrže rastuća ekonomija u Evropi, ekonomski tigar, zlatno doba, samo su neke od rasprostranjenih poštapalica funkcionera Srpske napredne stranke u javnim obraćanjima građanima Srbije. Naravno, podrazumeva se da u ovim izjavama prednjači lider SNS-a Aleksandar Vučić, a da nakon toga sledi višegodišnje...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.