Lažni inspektor iz Koceljeva prodavao posao u MUP-u

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Okt.2019, 14:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lažni inspektor iz Koceljeva "prodavao" posao u MUP-u

Policija u Beogradu uhapsila je Z. R. (54) iz Koceljeve zbog sumnje da je, lažno se predstavljajući kao inspektor Ministarstva unutrašnjih poslova, oštećene dovodio u zabludu da će im naći posao u MUP, kao i da je za uzvrat od njih zahtevao i uzimao različite sume novca, saopštilo je danas Ministarstvo.

On se sumnjiči da je izvršio više krivičnih dela prevara.

Sudija za prethodni postupak odredio je osumnjičenom pritvor do 30 dana.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

DA LI GA PREPOZNAJETE: Uhapšen zbog sumnje da se lažno predstavljao kao inspektor i nudio posao u MUP-u

Izvor: Večernje novosti, 03.Okt.2019

Sudija za prethodni postupak je odredio osumnjičenom pritvor do 30 dana, piše u saopštenju Ministarstvu unutrašnjih poslova Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su Z. R. (1965) iz Koceljeve, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio više krivičnih...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.