LUISE, BILA JE ČAST POZNAVATI TE

Izvor: Kurir, 05.Avg.2011, 08:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUISE, BILA JE ČAST POZNAVATI TE

BEOGRAD - Mnogo snova i želja ostalo je nedosanjano!

Ovim rečima se Sonja Marinković, profesor Fakulteta muzičke umetnosti, oprostila od Ljubiše Stojanovića Luisa na komemoraciji održanoj u Domu sindikata.

- Teško je sada izgovoriti zbogom i oprostiti se od tako velikog čoveka. Neka mu je večna slava - rekla je Sonja Marinković.

Rođaci, prijatelji, poznanici i kolege preminulog pevača došli su juče da odaju poslednju počast legendarnom pevaču nastradalom >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << u nedelju u saobraćajnoj nesreći u Malom Iđošu.

Ognjen Amidžić je s tugom u glasu oživeo sećanja na trenutke provedene s Luisom i podsetio na njegove vrline i dobra dela koja je činio.

- Čast mi je da sam poznavao takvog čoveka. Za sobom je ostavio mnogo toga za šta je vredelo živeti. Zato pozivam kolege i prijatelje da pomognemo Luisovoj porodici u ovim teškim momentima - rekao je Amidžić.

Posle prikazanog filma o Luisovom životu i radu, minutom ćutanja odata je čast ovom umetniku. Pristunima su se, takođe, obratili i Živorad Ajdačić, predsednik Udruženja estradnih umetnika, Milan Uruković, predsednik Skupštine opštine Negotin, i Dragan Jovanović Joga, Luisov prijatelj iz detinjstva.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.