Kuršumlija: Otetog dedu spasao mobilni!

Izvor: S media, 17.Maj.2011, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kuršumlija: Otetog dedu spasao mobilni!

U Kuršumlijskoj banji dogodilo se teško razbojništvo. Trojica mladića upala u kuću bračnog para Petrović, maltretirali ih, vezali i preturili im kuću u nadi da će pronaći novac i dragocenosti. Petroviće iz kućnog pritvora spasao mobilni telefon.

Pripadnici prokupačke policije uhapsili su trojicu mladića, osumnjičenih da su „upali“ u kuću bračnog para Đure Petrovića i njegove žene u Kuršumlijskoj banji.

Razbojnici opljačkali poštu u >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Mirijevu

Uhapšeni razbojnici

Filmsko hapšenje pljačkaša Poštanske štedionice

Osumnjičenima M.M. (24) iz Kuršumlije, M.N.(25) iz sela Badnjevca i D.M. (21) iz Kuršumlijske banje određena je mera zadržavanja do 48 časova. Oni će biti, uz krivičnu prijavu za razbojništvo, privedeni istražnom sudiji Višeg suda u Prokuplju.

Domaćina zaključali, ženu vezali

Kako su za S media portal potvrdile komšije bračnog para, razbojnici su domaćina Đuru Petrovića zaključali u garaži, dok su njegovoj ženi vezali usta i ruke lepljivom trakom.

Potom su krenuli u premetačinu kuće, u nadi da će pronaći novac i dragocenosti.

Bračni par je, kako su konstatovali lekari, zadobio lakše telesne povrede.

Spasio ga mobilni telefon

Kada su Đuru Petrovića razbojnici zaključali u garažu, nisu proveravali da li je domaćin „opremljen“ mobilnim telefonom.

-Na sreću, Petrović je u džepu imao mobilni, i čim mu se ukazala prilika pozvao je unuka u Beograd i rekao mu šta se dešava. Ovaj je onda brže-bolje pozvao policiju i prijavio razbojništvo – kaže komšinica porodice Petrović.

S media

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.