Krivična prijava zbog crne magije

Izvor: B92, 05.Jan.2013, 00:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krivična prijava zbog crne magije

Novi Sad -- Policija u Titelu podnela je krivičnu prijavu protiv meštanke S.N. (46) zbog osnovane sumnje da je izvršila više krivičnih dela prevara.

Kako se navodi u saopštenju, S. N. krivična prijava tereti da je, u novembru, dolazila u kuće građana u Gardinovcima i Vilovu, ubeđujući ih da joj daju zlatni nakit, kako bi, sa njega, u nekom manastiru, "skinula crnu magiju".

"Prevarenim građanima je potom tražila i novac, navodno za prevoz do manastira, a budući >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da se više nije pojavljivala, niti se javljala na broj kontakt telefona, građani su slučaj prijavili policiji", kaže se u saopštenju.

Policija je operativnim radom, identifikovala S. N. kao osumnjičenu za navedeno krivično delo.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.