Krivična prijava za teško delo protiv bezbednosti saobraćaja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Feb.2021, 12:19

Krivična prijava za teško delo protiv bezbednosti saobraćaja

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu podneće krivičnu prijavu protiv petnaestogodišnjeg Novosađanina, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, navodi se u saopštenju.

Sumnja se da je, juče, u Veterniku, vozeći automobil bez dozvole, neprilagođenom brzinom, udario u zadnji deo bicikla koji je vozio sedamdesetsedmogodišnji meštanin.

Biciklista je, sa teškim telesnim povredama, smešten u Klinički centar Vojvodine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD NOVOG SADA: Maloletnik kolima pokosio biciklistu

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Feb.2021

Protiv maloletnika će biti podneta prjava za teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja..Novosadska policija će podneti krivičnu prijavu protiv petnaestogodišnjeg Novosađanina, zbog osnovane sumnje da je kolima teško povredio biciklistu...Sumnja se da je maloletnik juče, vozeći automobil...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Petnaestogodišnjak vozio bez dozvole, pa udario biciklistu u Veterniku

Izvor: Radio 021, 20.Feb.2021

Novosadska policija podneće krivičnu prijavu protiv petnaestogodišnjeg Novosađanina, zbog sumnje da je učinio teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja...Sumnja se da je, juče, u Veterniku, vozeći automobil bez dozvole, neprilagođenom brzinom, udario u zadnji deo bicikla koji je vozio...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.