Kristijan stigao u Zabelu

Izvor: Blic, 17.Mar.2016, 01:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kristijan stigao u Zabelu

Kristijan Golubović je večeras stigao u zatvor Zabela u Požarevcu gde će provesti četiri godine.

Nakon što ga je danas u toku dana, kraljevačka policija privela iz njegovog stana u prostorije PU Kraljevo, nekoliko sati se čekalo da iz Beoghrada stigne pratnja koja će ga odvesti na izdržavanje zatvorske kazne.

Policija je negde oko 15.30 sati došla u Kristijanov stan, kako bi ga odveli u Zabelu. Kako saznajemo, Golubović je bio u porodičnom okruženju sa suprugom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i ćerkom.

Uhapšen Kristijan Golubović

- Operativci kriminalističke policije iz Kraljeva su došli po njega. Dobio je vremena da spakuje osnovne stvari, i odveden je u naše prostorije - kaže izvor iz kraljevačke policije.

Iako je ceo proces odvođenja iz zgrade izveden munjevito, saznali smo da je Kristijan viđen kako sa kesama i u pratnji policajaca u civilu ušao u auto koji je bio ispred zgrade. Supruga Ivana i ćerka Vera su se od njega oprostili u stanu, jer nisu viđene ispred zgrade.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.